Gevelonderhoud in Rotterdam en omstreken

Torbo vochtstralen

Het reinigen van de ondergrond met het Torbo vochtstraal systeem, een lagedruk straalsysteem dat de ondergrond reinigt met water, gecomprimeerde lucht en toegevoegd straalmiddel.

De toegepaste druk en het te gebruiken straalmiddel zijn afhankelijk van de ondergrond en de mate en soort van vervuiling.

Ook monumentale objecten kunnen met deze methode worden gereinigd, zonder het karakteristieke aanzien van het project te veel te wijzigen. Het Torbo vochtstraalsysteem wordt ook toegepast om gladde betonnen ondergronden licht op te ruwen om een goede hechting van (anti graffiti) coatingsystemen te verkrijgen, of om reparaties aan het beton op een gezonde ondergrond uit te kunnen voeren. Ook reeds behandelde minerale of metalen ondergronden worden door het vochtstraal systeem opnieuw opgeruwd, zodat de ondergrond voorzien kan worden van een nieuw coating systeem.

Conserveren

Voor het conserveren van minerale ondergronden maakt Pebu gebruik van diverse soorten hydrofoberings- en coating producten. De keuze is afhankelijk van ondergrond en gewenst resultaat. Het is aan te raden om het metselwerk na het reinigen van het geveloppervlak te hydrofoberen om het indringen van vocht tegen te gaan en om snelle hernieuwde atmosferische en biologische vervuiling te vertragen. Voordat tot het hydrofoberen van minerale ondergronden wordt overgegaan dient het geveloppervlak technisch wel in goede staat te verkeren.

Dit betekent dat het voeg-, en metselwerk eerst ge´nspecteerd en gerepareerd dient te worden.

Direct contact opnemen met Pebu Gevelonderhoud?

Ja, ik heb interesse in (een van) de diensten van Pebu Gevelonderhoud! Bel mij zo snel mogelijk voor een afspraak:

captcha