Gevelonderhoud in Rotterdam en omstreken

Gevelonderhoud

gevel_onderhoud

Onderhoudsprogramma:

Voor het onderhoud van zowel minerale-, als aluminium-,vlies- en kunststofgevels en voor het onderhoud van de door ons aangebrachte anti graffiti systemen bieden wij een op maat gemaakt onderhoudsprogramma. Hierdoor is ook op langere termijn een technisch en esthetisch verantwoord resultaat gewaarborgd.

Door vanaf de bouw periodiek onderhoud te plegen (meerjaren onderhoudsplan), wordt het gebruik van agressieve reinigingsproducten of vochtstralen voorkomen. Dit verhoogt zowel de levensduur van de gevelmaterialen als de esthetische uitstraling van het project.

Op lange termijn is periodiek onderhoud een lonende investering, zowel uit financieel als uit esthetisch oogpunt.

Onderhoudsadvies:

U weet als geen ander als eigenaar kunt u de onderhoudskosten alleen laag houden als de gebouwen goed worden onderhouden. Het is dan ook van grootste belang om volgens een zo efficiŽnt mogelijk meerjaren onderhoudsplan uw onderhoud uit te voeren. Door een slecht of ad hoc onderhouds-beleid ontstaan onnodig hoge kosten. Pebu Gevelonderhoud adviseert u aangaande meerjaren onderhoudsplan om zo een kostenbesparend en duurzaam onderhoud te bewerkstelligen en uw rendement te verhogen.

Voor de door ons aangebrachte coatingsystemen op zowel binnen- als buitenwanden en vloeren kan in overleg met de opdrachtgever een op de specifieke eisen van het project toegespitst onderhoudsadvies worden opgesteld.

Pebu voert gevelonderhoud o.a. uit in de regio's :

  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Tilburg
  • Utrecht
  • Rotterdam en Voorne Putten

Direct contact opnemen met Pebu Gevelonderhoud?

Ja, ik heb interesse in (een van) de diensten van Pebu Gevelonderhoud! Bel mij zo snel mogelijk voor een afspraak:

captcha