Gevelonderhoud in Rotterdam en omstreken

Gevelreiniging in de regio Rotterdam, Amsterdam, Utrecht

Gezien de snelle ontwikkelingen op het gebied van gevelreiniging en de milieueisen die van overheidswege aan onze bedrijfstak worden gesteld, past Pebu Gevelonderhoud uitsluitend de door de verschillende overheden toegestane reinigingsmethoden toe.  Omdat de omstandigheden per project kunnen variŰren, dienen de milieumaatregelen en de te kiezen reinigingsmethoden per project te worden bekeken.

Minerale ondergronden

Bij de gevelreiniging van minerale ondergronden maakt Pebu, afhankelijk van de soort ondergrond, gebruik van de volgende reinigingsmethoden:

Gevel conservering

Voor het conserveren van gevels / minerale ondergronden maakt Pebu gebruik van diverse soorten hydrofoberings- en coating producten. De keuze is afhankelijk van ondergrond en gewenst resultaat. Het is aan te raden om het metselwerk na het reinigen van het geveloppervlak te hydrofoberen om het indringen van vocht tegen te gaan en om snelle hernieuwde atmosferische en biologische vervuiling te vertragen. Voordat tot het hydrofoberen van minerale ondergronden wordt overgegaan dient het geveloppervlak technisch wel in goede staat te verkeren. Dit betekent dat het voeg-, en metselwerk eerst ge´nspecteerd en gerepareerd dient te worden.

Gevelreiniging en conservering

Pebu voert de gevelreiniging en conservering uit in de regio's:

  • Rotterdam en Voorne Putten
  • Amsterdam
  • Den Bosch
  • Den Haag
  • Tilburg
  • Utrecht

Direct contact opnemen met Pebu Gevelonderhoud?

Ja, ik heb interesse in (een van) de diensten van Pebu Gevelonderhoud! Bel mij zo snel mogelijk voor een afspraak:

captcha